Kategorije proizvoda
Besplatna dostava na sve narudžbe (uključujući otoke)
Korisnička podrška
Početna Grijači, termogeni i ventilatori najam

Grijači, termogeni topovi i ventilatori najam

Električni grijači i ventilatori već od 20 kn/dan!

Nudimo električne grijače koji su jednostavni za rukovanje, ne izgaraju kisik, bez štetnih plinova, te su zbog tih prednosti ekološki prihvatljivi i pogodni za sve prostore. Opremljeni su toplinskom zaštitom od pregrijavanja, sa ugrađenim termostatom. Koriste se za zagrijavanje prostora ili kao pomoćni uređaji kako bi ubrzali isušivanje u prostorima gdje je nedovoljna temperatura, gdje nema uopće grijanja ili za potrebe zagrijavanja ili djelomičnog dogrijavanja. Također imamo infracrvene grijalice i infracrvene grijače ploče koje su idealne za zagrijavanje, dogrijavanje, te isušivanje većih površina (stropova, zidova...) u kombinaciji sa isušivačima. Električne grijalice su različite snage od 1,5 kW-22 kW (monofazne ili trofazne). 

Ventilatori se koriste u različitim situacijama kako bi potpomogli bržoj cirkulaciji zraka ili kao pomoć za ubrzavanje isušivanja kod sanacije vlage jer poboljšavaju strujanje zraka. U ponudi imamo aksijalne i radijalne ventilatore. Aksijalni ventilatori uz istovremeno korištenje isušivača  značajno ubrzavaju sušenje zidova, stropova i podova. Radijalni se koriste za distribuciju suhog zraka u različitim prostorijama, te pomažu za sušenje površinskih materijala, nadzemnih objekata i izolacije.

Uljni topovi za zagrijavanje prostora već od 100 kn/dan!

U ponudi imamo i termogene uljne topove koji služe za zagrijavanje poslovnih i stambenih objekata, hala ili skladišta.

Na cijene se obračunava PDV, cijena je važeća za područje grada Zagreba i Zagrebačku županiju. 

Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vam na osnovu želje i veličine prostora koji želite zagrijati, napraviti izračun i predložiti koju jačinu uređaja da izaberete za Vaš prostor. Iznajmljivanje grijalica i topova vršimo na kraći ili na duži vremenski period ovisno o Vašim željama. Dostava i prijevoz osigurani za cijelu Hrvatsku.

Odobravamo popust na količinu.

Pošaljite upit

Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Sva polja su obvezna.