Kategorije proizvoda

Besplatna dostava (uključujući otoke) za sve pošiljke do 15 kg!

Korisnička podrška
Početna Mjerenje vlage CM metodom

Mjerenje vlage CM metodom

Nudimo uslugu mjerenja CM (karbidna metoda) koju je svakako potrebno napraviti prije postavljanja parketa, laminata, pločica ili drugih podnih obloga. Time sprječavamo neželjene posljedice i pojavu štete, kao što su:  dizanje vlage po zidu, bubrenje parketa i laminata, oštećenje zidova i pojavu plijesni.

Dozvoljeni postotak vlage cementnih glazura prije postavljanja:

  • 1,8 % za parket
  • 2,0 % za laminatni pod
  • 3,0 % za keramičke pločice
  • 1,8 % za elastične obloge
  • 1,8 % za tekstilne obloge (nepropusne)
  • 3,0 % za tekstilne obloge (paropropusne)

CM metoda služi za vrlo precizno i brzo mjerenje vlage u podnoj glazuri (estrihu). Koristi se za mjerenje prije postavljanja podnih obloga, kao završna provjera radi točne kontrole vlažnosti. Izravno pokazuje postotak vlage s razredom točnost od 0,1 % odstupanja. Karbidna metoda mjerenja je najprecizniji način kako bi bili sigurni da je glazura dovoljno suha prije završetka podova.

Mjerenje vlage u glazuri CM metodom po cijeni 47€/354,12 kn.

Na cijene se obračunava PDV, cijena je važeća za područje grada Zagreba. 

Za ostale dijelove Hrvatske kontaktirajte nas telefonski ili preko e-maila.

Odobravamo popust na količinu.

Kako se pravilno radi karbidno mjerenje vlage:

 

Pošaljite upit

Odgovaramo u najbržem mogućem roku.

Sva polja su obvezna.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.