Aparati za dubinsko isušivanje nakon poplave

Aparati za specijalna isušivanja već od 150 kn/dan!

Kod puknuća cijevi, izljeva vode ili poplave vrlo je bitno reagirati na vrijeme. Postoji velika vjerojatnost da je namočena glazura ispod parketa, laminata, keramičkih pločica ili nekih drugih obloga. Tada nije moguće isušiti prostor samo odvlaživačima jer oni isušuju površinu, ali ne mogu isušiti područje ispod parketa (dolazi do dizanja i truljenja parketa), laminata (bubrenje laminata, truljenje i plijesan) keramičke pločice (iznad pločica ili sa suprotne strane zida se javlja plijesan i vlaga). Iz tog razloga je važno u što kraćem roku pristupiti čišćenju, odstranjivanju vode iz glazure (estriha) zidova i stropova. Već nakon 24 sata materijal namočen vodom pod utjecajem topline i vlage postaje idealan za razvoj plijesni i gljivica, te se stvaraju nepovoljni i nezdravi uvjeti  za boravak.

Kada je natopljena glazura, termoizolacijski sloj, kod zidova od šuplje cigle ili termo blokova neophodno je na ovaj način isušivati kako bi se dubinski uklonila voda i vlaga iz materijala. Koristimo uređaj koji vakum pumpom izvlači vodu iz glazure, termoizolacijskog sloja ili stropa. Kompresorskim puhalom se isušuju mokre i natopljene strukture. Sadrži hepa filtere koji pročišćavaju zrak od bakterija i spora.

Pravodobna reakcija će zaustaviti štetu koju vlaga može nanijeti, zaustaviti i spriječiti daljnje širenje gljivica, te u kombinaciji sa isušivačima, osušiti oštećene površine tj. materijale i učiniti ih ponovno suhim prostorom za zdrav i ugodan život.

Ovaj uređaj je pogodan i kod ubrzanog isušivanja nove glazure. Vrijeme isušivanja se znatno skraćuje jer se glazura isušuje na dva načina: dubinski i površinski tako da je podna glazura višestruko brže osušena i spremna za polaganje podnih obloga (parketa, laminata, pločica, tepisona i sl.)

Na cijene se obračunava PDV, cijena je važeća za područje grada Zagreba i Zagrebačku županiju. 

Odobravamo popust na količinu.

U nastavku pogledajte VIDEO.

Mogućnost plaćanja putem "AMERICAN" potrošačkog kredita za iznose iznad 1.000,00 kn.

  • Za osobne kartice od 24 do 60 mjeseci.
  • Za poslovne kartice od 3 do 24 mjeseca.

 

 
Isusivanje poplave Isusivanje Isusivanje glazure Isusivanje-2
 

Kontaktirajte nas!

ProLuft
Kustošijanska 32
Tel.:    01/ 4848 074
Mob: 091/ 4848 074
E-mail: info@proluft.hr

* Sva polja su obavezna