Webshop Proluft
Webshop Proluft
Webshop Proluft

Dostava

Vrhunska kvaliteta isporuke znači da se stranka može pouzdati u svog dobavljača usluga. Pouzdanost je stoga jedna od najvažnijih vrijednosti za GLS i njezini djelatnici to aktivno podržavaju svaki pojedini dan.

Certifikat sigurnosti i kvalitete

Diljem Europe

GLS garantira kontrole i poboljšanje kvalitete sa sistemom menadžmenta kvalitete na sve-europskoj razini. Tvrtka ima Certifikat DIN EN ISDO9001 2008 izdan od strane međunarodno priznate agencije za standard DEKRA. Sa svojim sistemom menadžmenta kvalitete GLS ispunjava visoke, međunarodno priznate standarde.

Sveobuhvatna uvjerenja o kvaliteti tvrtke GLS uključuju i precizno definirane radne procese, smjernice kvalitete s rutinskim kontrolama, te regularne revizije. Ključne brojke koje se odnose na kvalitetu se stalno evidentiraju. Na taj način GLS uvijek ima precizne podatke o tomu koliko je paketa stiglo unutar definiranog vremena isporuke.
Dostava je besplatna na cijelom području Hrvatske.

Rok isporuke za područje Hrvatske je najčešće 3-5 radnih dana, osim za pošiljke koje se dostavljaju na otoke za koje ne postoje pravodobne i redovite prometne veze te se navedeni rok isporuke produžuje najčešće za 2 radna dana.

U rokove isporuke ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese primatelja
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje PANDORA TRGOVINE d.o.o.
  • subote i nedjelje, te praznici i blagdani po hrvatskim propisima.

OSOBNO PREUZIMANJE

Ako želite osobno preuzeti uređaj kako bi skratili vrijeme čekanja ili želite dobiti informacije, savjete i upute o korištenju uređaja, proizvode kupljene putem web shopa, možete preuzeti na našoj lokaciji:
Proluft
Zagrebačka cesta 145D, Zagreb 10000

Kada je naručen proizvod pripremljen za preuzimanje, o tome ćemo Vas obavijestiti na Vašu elektroničku adresu ili telefonskim putem.

Po primitku elektroničke pošte ili telefonske obavijesti, proizvodi će Vam biti pripremljeni za osobno preuzimanje. Proizvodi moraju biti unaprijed plaćeni. Kod internet kupnje, neposredna plaćanja prije preuzimanja proizvoda nisu moguća! Preuzimanje istih je u osnovi putem identifikacijskog dokumenta, one osobe koja je svoje podatke (ime i prezime) navela u kontakt podacima osobe prilikom kreiranja zahtjeva za osobno preuzimanje robe.

 
 
 
Kupujte s povjerenjem
Kupi online, a preuzmi u našoj poslovnici.
Pogledati upute ovdje
Besplatna dostava u cijeloj RH.
(dostavljamo i na otoke)
Garancija 100% provjerenih kvalitetnih njemačkih uređaja.
Kupujte sigurno!
SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM
 
 
ProLuft.hr
 
ProLuft.hr
©2016 Pandora trgovina d.o.o.- sva prava podržana Pravne napomene
Powered by WMD - Izrada Web stranica - Hosting - SEO