Webshop Proluft
Webshop Proluft
Webshop Proluft

Opći uvjeti poslovanja

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našoj internet stranici.

Prodavatelj: Internetsku prodaju na proluft.hr obavlja PANDORA TRGOVINA d.o.o. iz Zagreba, Završje II odv.16, 10000 Zagreb, OIB: 14064365692. Tvrtka je upisana u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080060381. Direktor tvrtke je Miro Dokmanović.

Kupac: Kupac proizvoda je posjetitelj internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod/uslugu, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Kupcem se smatra i osoba koja se registrira na stranici proluft.hr. Registracijom kupac potvrđuje da je punoljetna i poslovno sposobna osoba. U ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobnih osoba kupnju mogu zaključiti njihovi skrbnici ili zakonski zastupnici. U ime i za račun djelomično poslovno sposobnih osoba kupnja se može zaključiti samo uz suglasnost njihovih skrbnika ili zakonskih zastupnika.

PANDORA TRGOVINA d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju postupanja koje je suprotno gore navedenom.

Cijene: Sve cijene su izražene u hrvatskoj valuti s uključenim PDV-om po važećoj stopi od 25%. Važeće cijene i ostale pogodnosti (popusti, akcije) su one koje su iskazane na dan primitka narudžbe.

Prodavatelj će isporučiti orginalni račun kupcu prilikom plaćanja odnosno dostave naručene pošiljke.

Uvjeti kupnje/prodaje putem www.proluft.hr određeni su gore navedenim općim uvjetima koje kupac prihvaća prilikom narudžbe. Kupnja/prodaja robe i usluga na proluft.hr može se obaviti na dva načina: bez registracije i s registracijom.

Kod kupnje bez registracije postupak se provodi na slijedeći način: 1. narudžba 2. plaćanje 3. dostava, povrat proizvoda.


Kod kupnje s registracijom postupak se provodi na slijedeći način: 1. registracija 2. narudžba 3. plaćanje 4. dostava, povrat proizvoda.

 

UVJETI PRODAJE

Preuzimanje je moguće ostvariti i u našoj poslovnici Kustošijanska 32 10000 Zagreb uz predočenje dokaza o uplati i identifikacijskog dokumenta na ime uplatitelja,  u radnom vremenu od 9 do 15 sati( ili po dogovoru ). Prije dolaska u našu poslovnicu molimo da, telefonskim putem, provjerite dostupnost  na našem skladištu.

REGISTRACIJA
Prilikom registracije kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka. U slučaju bilo kakve promjene podataka koji su unešeni prilikom registracije kupac ih je dužan pravovremeno ažurirati na www.proluft.hr.

NARUČIVANJE
Roba/usluge se naručuju elektroničkim obrascem dodavanjem u potrošačku košaricu. Kupac mora ispuniti profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željene robe ili usluga te će elektroničkom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi. Roba/usluge se smatraju naručenima u trenutku kad kupac prođe cijeli postupak narudžbe. Ako ne dobijete e-mail o prihvatu narudžbe molimo da provjerite nalazi li se naručeni proizvod u Vašoj košarici te ponovite postupak naručivanja.

Košarica
Po odabiru robe/usluge možete kliknuti na detalje i saznati više o pojedinostima, a želite li odabrano kupiti, samo kliknete na košaricu i roba/usluga će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku Vaša vam je košarica vidljiva dostupna u gornjem desnom kutu  te možete mirno nastaviti pregledavati naš web shop. Po završetku kupnje, vratite se na košaricu i prođite četiri (4) postupka i odaberite 'potvrda narudžbe'. Po završetku možete isprintati svoju narudžbu. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na vašu e-mail adresu.

PANDORA TRGOVINA d.o.o se obvezuje isporučiti sve artikle koji se u trenutku isporuke nalaze na zalihama. Ako PANDORA TRGOVINA d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca e-mailom radi zamjenskog artikla ili otkazivanja naručenog proizvoda/usluge. Svi ostali naručeni proizvodi/usluge biti će isporučeni/izvršeni.
 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača

Sukladno čl. 8 st. 2. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov. br. 79/07., 125/07. - isp., 79/09. i 89/09. - isp.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu:

PANDORA TRGOVINA d.o.o.
Završje II odv.16
10000 Zagreb, Hrvatska


OIB: 14064365692

ili na:
e-poštu: info@proluft.hr
tel:  +385 01 48 48 074

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora.

 

PANDORA TRGOVINA d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za točnost informacija ili bilo kakve greške na ovoj internetskoj stranici.

Naš je cilj da te informacije budu pravovremene i točne te se zato sadržaj na ovoj internetskoj stranici stalno unapređuje i podložan je promjenama.

Također ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen direktno ili indirektno korištenjem ove internetske stranice.

Korisnik je suglasan da niti jedan zaposlenik tvrtke PANDORA TRGOVINA d.o.o., kao niti bilo koja druga osoba ili tvrtka koja je sudjelovala u izradi ove stranice ne može biti odgovorna za bilo kakvu štetu ili gubitak prema drugim osobama ili tvrtkama proizašlim korištenjem ove internetske stranice.

 
 
 
Kupujte s povjerenjem
Kupi online, a preuzmi u našoj poslovnici.
Pogledati upute ovdje
Besplatna dostava u cijeloj RH.
(dostavljamo i na otoke)
Garancija 100% provjerenih kvalitetnih njemačkih uređaja.
Kupujte sigurno!
SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM
 
 
ProLuft.hr
 
ProLuft.hr
©2016 Pandora trgovina d.o.o.- sva prava podržana Pravne napomene
Powered by WMD - Izrada Web stranica - Hosting - SEO