Webshop Proluft
Webshop Proluft
Webshop Proluft

Uvjeti korištenja

Korištenjem web stranice proluft.hr prihvaćate ove Uvjete korištenja.

Sadržaj na ovim web stranicama osigurava tim tvrtke PANDORA TRGOVINE d.o.o. i zaštićen je autorskim pravima.

Ako nije drugačije naznačeno u samom sadržaju, imate pravo pregledavati, kopirati, printati i distribuirati (ali ne i mijenjati) sadržaj na ovoj web stranici, pod uvjetom da sadržaj koristite u informativne, nekomercijalne svrhe i da na sadržaj koji koristite postavite obavijest o autorskim pravima.

Izjava o ograničenju odgovornosti

PANDORA TRGOVINA d.o.o. ovlaštena je bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cjenik, druge podatke vezane uz internetsku prodaju kao i sav ostali sadržaj na proluft.hr. PANDORA TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Internetska stranica proluft.hr uključuje linkove na druge internetske stranice za čiji sadržaj PANDORA TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna niti ga kontrolira te stoga korisnici na njih pristupaju na vlastitu odgovornost i rizik. Na internetskim stranicama proluft.hr moguće je oglašavanje. a oglašivači su odgovorni da materijali za oglašavanje budu usuglašeni sa zakonskim normama i pravilima. PANDORA TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna za bilo kakve pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Sadržaj na stranicama proluft.hr autorski je zaštićen sukladno odredbama Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima, te se može koristiti samo za osobne potrebe u nekomercijalne svrhe.
Foto prilozi i opisi pojedinih proizvoda ne moraju nužno biti identični proizvodu. Nastojimo što točnije prikazati i opisati artikle. Međutim, zadržavamo pravo pogreške u opisu i foto priloga proizvoda.
PANDORA TRGOVINA d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi prilikom korištenja proluft.hr mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup na proluft.hr i na podacima pohranjenima na istim uređajima ako je šteta nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. PANDORA TRGOVINA d.o.o. je oslobođena svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje proluft.hr.

Prilikom registracije na proluft.hr obavezno je kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem putem e-maila: info@proluft.hr, kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Ako postoji bilo kakva sumnja na propust u sigurnosti, PANDORA TRGOVINA d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.

Usluge koje vam pruža PANDORA TRGOVINA d.o.o. internet prodavaonica ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu te usluge za pristup našim stranicama. PANDORA TRGOVINA d.o.o. nije odgovorna za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja/pretraživanja internetske stranice.

Linkovi

Na ovoj internet stranici se mogu nalaziti linkovi na druge internet stranice. Korisnik ih može posjetiti na vlastitu odgovornost. PANDORA TRGOVINA d.o.o. ne odgovara za sadržaj na vanjskim internet stranicama.

 
 
 
Kupujte s povjerenjem
Kupi online, a preuzmi u našoj poslovnici.
Pogledati upute ovdje
Besplatna dostava u cijeloj RH.
(dostavljamo i na otoke)
Garancija 100% provjerenih kvalitetnih njemačkih uređaja.
Kupujte sigurno!
SIGURNO PLAĆANJE OMOGUĆENO PUTEM
 
 
ProLuft.hr
 
ProLuft.hr
©2016 Pandora trgovina d.o.o.- sva prava podržana Pravne napomene
Powered by WMD - Izrada Web stranica - Hosting - SEO