Kategorije proizvoda

Besplatna dostava (uključujući otoke) na sve kućne uređaje!

Korisnička podrška
Testirali smo pročišćivač zraka "Aktobis"

Čistač zraka za prostorije do 60m2 “AKTOBIS”

Datum objave: 01. svibanj 2019.

Ovaj ionizator njemačkog proizvođača "Aktobis" je naš najprodavaniji uređaj, odmah nakon isušivača zraka. Ima četiri filtera i vrlo je mali potrošač struje, ali ovdje se nećemo se baviti tehničkim detaljima, već stvarnim recenzijama korisnika:

Obitelj s dvoje djece (alergični na trave, grinje i prašinu, Zagreb):

Uređaj koristimo u dnevnom boravku, dok ga uvečer selimo kod djece u sobu. U proljeće baš ne otvaramo prozore radi peludi, jer živimo u blizini parka. Sviđa mi se što senzor pokazuje kvalitetu zraka. Na početku svijetli crveno svjetlo, jer ima nečistoća. Boja svjetla se mijenja ovisno o količini peludi, prašine i dr. Kad je zrak pročišćen pokazuje plavo svjetlo. Koristimo ga malo više od mjesec dana, a bijeli filter je već pun prašine, što znači da dobro pročišćava zrak, a mi puno manje šmrcamo i kišemo.

Učiteljica (S.B. Slavonski Brod):

Izabrala sam ovaj ionizator zraka jer ima čak četiri filtera za pročišćavanje od kojih je jedan za kemikalije, plinove i otapala. Ima pet opcija rada i troši jako malo struje. Jako sam zadovoljna jer znam da radim nešto korisno za svoju obitelj i sebe.

Privatni poduzetnik (T.K. Zagreb):

Od kad koristim ionizator zraka "Aktobis" nisam pospan i umoran, baš mi pomažu negativni ioni. "Navukao sam se" tako da imam u uredu i stanu po jedan ionizator. 

 

SAZNAJ VIŠE O PROIZVODU