Ugradnja ventilacijskih sistema

Ugrađujemo ventilacijske jedinice za dovod svježeg zraka i ventilaciju prostora. Ventilacijski sistemi su cjenovno pristupačni za ugradnju, bez velikih građevinskih zahvata i jednostavni za instalaciju. Pogodni za ugradnju u starije kuće i stanove kao i u nove objekte. Za instalaciju nije potrebno provlačenje cijevi, tako da je montaža brza i bez većih intervencija u stanu. Radi na principu da ventilatorska jedinica odvodi iskorišteni zrak kroz ventilacijski odvod ili direktno kroz vanski zid. Time se postiže niži postotak vlage u prostoru, sprječava se nastajanje plijesni, nema neugodnih mirisa, kondenzacije i osiguran je kontinuirani dovod svježeg zraka. Ventilacijske jedinice rade 24 sata dnevno, odlikuje ih niska potrošnja energije, gotovo su nečujni a također nije zanemariva ni ušteda energije. Elementi imaju ugrađenu zaštitu od buke te antialergijsku zaštitu. Antialergijski filter je periv i zbog toga ga nije potrebno mijenjati.

Princip rada:

temelji se na protoku zraka kroz cijeli radni ili životni prostor. Ovisno o postotku vlažnosti zraka i potrebama, ventilatori odvode iskorišteni zrak iz kuhinje, praonice, WC-a, kupaonice kroz vanjski zid ili kroz ventilacijske otvore. To rezultira stvaranjem malog podtlaka u stambenoj jedinici zbog kojeg kroz ulazne jedinice za dovod zraka ulazi svježi filtrirani zrak u spavaće i dječje sobe, dnevni boravak i radne prostore. Na taj način se osigurava protok svježeg zraka kroz cijeli stambeni prostor dok iskorišteni zrak odlazi van kroz ventilatorske jedinice.

Sistem djeluje bez buke i onečišćenja u bilo kojim vremenskim uvjetima. Nastanak propuha spriječen je postavljanjem zaštite od propuha u ulaznoj jedinici koji ograničava protok zraka. Ugrađeni prigušivači buke osiguravaju da ni pored najprometnije ceste u stan ne dolazi buka izvana.

 

  • ušteda energije
  • uklanjanje viška vlage
  • tihi rad
  • zaštita od buke
  • zaštita od propuha
  • anti-alergijski filter
  • jednostavna instalacija
Mogućnost plaćanja putem "AMERICAN" potrošačkog kredita za iznose iznad 1.000,00 kn.
 

Za osobne kartice od 24 do 60 mjeseci.

Za poslovne kartice od 3 do 24 mjeseca.

 
 
Ugradnja ventilacije proluft Ventilacija proluft Ventilacija proluft-2
 

Kontaktirajte nas!

ProLuft
Kustošijanska 32
Tel.:    01/ 4848 074
Mob: 091/ 4848 074
E-mail: info@proluft.hr

* Sva polja su obavezna